Producătorul chinez de componente auto KSHG Auto Harness se extinde la Deva

KSHG Auto Harness ocupă acum o suprafață totală de 21.000 mp în CTPark Deva II, după ce a adăugat o suprafață de 13.000 mp spațiu de producție la cei 8.000 mp închiriați inițial în acest proiect logistic.

Compania de componente auto a adus prima linie de producție de înaltă tehnologie de acest tip în România atunci când s-a relocat în CTPark Deva II în 2022, creând 400 de noi locuri de muncă.

De la acest moment și până în prezent, producătorul chinez a preluat noi proiecte de la clienți europeni, această creștere a capacității de producție urmând să conducă la crearea mai multor locuri de muncă în plan local.

Deva și comuna Băcia au devenit în ultimii ani un centru pentru marile companii din industria auto și alte întreprinderi de producție, din ce în ce mai multe dintre aceste firme căutând să se orienteze către producția „nearshoring” pentru a-și asigura lanțurile de aprovizionare mai aproape de locul unde se află clienții lor.

CITEȘTE ȘI: Decathlon a deschis un magazin la Deva, unitatea 25 din țară

Această evoluție este urmarea pandemiei COVID și a tensiunilor geopolitice care au perturbat lanțurile de aprovizionare, precum și a noilor reglementări ale UE care încurajează producătorii să își stabilească sediul în regiune.

Înființată în 1988, Kunshan Huguang Automotive Electric Co., Ltd. este o companie privată, specializată în dezvoltarea și producția de cablaje auto de înaltă și joasă tensiune.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...