Prin serviciul Click & Pick Lidl poți rezerva produse speciale de sărbători

Produsele rezervate vor putea fi ridicate și achitate direct în magazinul selectat în aplicația Lidl Plus

Lidl lansează serviciul Click & Pick, disponibil în aplicația mobilă Lidl Plus în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, prin care poți rezerva produse speciale de sărbători direct de pe telefon.

Acest serviciu este dedicat unei selecții de produse precum Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc.), Cutie Cadou din gama Deluxe (499 lei/buc.), jumătate de porc (14,90 lei/kg), set veselă 16 piese (499 lei/buc.), Robot multifuncțional de bucătărie (2199 lei/buc.), Birou cu înălțime reglabilă (599 lei/buc.) și brad natural de Crăciun Nordmann (129,99 lei/buc.).

Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul Lidl selectat. În plus, clienții pot urmări statusul rezervării direct din aplicație, în secțiunea „Detaliile Rezervării”.

Aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a-și prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numărului de rezervare disponibil în aplicație sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar în magazinul selectat în aplicație ca punct de ridicare.

CITEȘTE ȘI: Lidl a primit certificarea BREEAM pentru alte două clădiri din portofoliul său

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...