Primul targ imobiliar al anului incepe azi

.

Discounturile de pret si ofertele speciale vor fi o obisnuinta la Targul Imobiliar Project Expo, care se desfasoara in acest week-end la Sala Palatului.  In plus, vizitatorii au ocazia sa castige pe loc, prin extragerea unui loz, un sejur la Paris, o excursie la Voronet sau invitatii la concerte.

 

Targul Imobiliar Project Expo ofera clientilor posibilitatea sa cumpere locuinte deja mobilate sau utilate. De exemplu, compania Premier Service are in oferta apartamente situate in ansamblul residential Lotus Residence Flats and Vilas din Popesti-Leordeni, complet mobilate. Complexul este compus din blocuri de locuinte cu regim de inaltime P+2 etaje si 50 vile individuale P+1+M cu garaj atasat. Preturile sunt cuprinse intre 43.000 euro si 135.000 euro.

Si in Prelungirea Ghencea dezvoltatorii s-au gandit mai mult la confortul cumparatorilor, astfel incat Premium Imobiliare vine la targ cu o oferta speciala: apartamente complet mobilate la standard superioare, cu preturi intre 45 000 si 110 000 euro.

Nici nordul Bucurestiului nu se lasa mai prejos, astfel incat South Pacific ofera vile in cadrul complexului Sidney cu bucatarii si bai complet utilate cu electrocasnice de lux si mobilier italian. Gasiti aici aragaz, plita din inox, hota, frigider, masina de spalat vase, toate purtand numele unui brand foarte cunoscut. Preturile pornesc de la 75.000 euro.

Vor fi prezentate, in premiera, cateva ansambluri de locuinte nou-noute

Ansamblul rezidential Conacul Castanilor din localitatea Buftea. Este vorba despre un imobil cu 2 tronsoane ce cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu locuri de parcare si spatii comerciale. Complexul imobiliar este situat in imediata apropiere a raului Colentina si a lacului Buftea, vis-a-vis de Domeniul Stirbey din Buftea.

Cladirea cu sase etaje are amenajate 75 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, spatii de depozitare tip boxe (40) la subsolul ansamblului si locuri de parcare (19 la subsol si 14 in curtea interioara). Ansamblul imobiliar este amplasat pe un teren cu suprafata de aproximativ 2.300 mp, iar suprafata totala desfasurata a intregului imobil este de 9.600 mp. La parter se afla 8 spatii comerciale de diverse marimi si compartimentari in care se pot deschide farmacii sau magazine alimentare.

Din Militari vine locuinta pe care o finisezi cum vrei

Alte doua blocuri care sunt prezentate la Targul Imobiliar Project Expo sunt situate in Cartierul Militari din Bucuresti. Pentru a se putea adapta dorintelor fiecarui potential comparator, dezvoltatorul preda apartamentele in stadiul „de gri” cu urmatoarele finisaje: sapa turnata, glet, tamplarie pvc, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere, toate instalatiile pe pozitii. Se poate preda „la cheie”, cu calcularea finisajelor si a manoperei.

De exemplu, pretul unui apartament de 3 camere este 73.000 euro, iar pentru predare „la cheie” se va face un calcul pentru finisaje medii (aprox 3.500-4.000 euro) sau doar manopera si cumpara clientul materialele. Apartamentele sunt pe toate gusturile, iar preturile sunt accesibile, mai ales tinand cont de faptul ca zona este una dintre cele mai solicitate din Capitala: garsoniera – 39.000 euro, 2 camere 59 mp – 60.000euro, 2 camere 66,5mp – 63.000 euro, 2 camere demisol – 53.500 euro, garsoniera demisol – 32.500 euro.

 

SUMAR PROJECT EXPO – Martie 2011:

– Cea mai ieftina proprietate: garsoniera in complexul Studio Plus, oferita de Premier Service, 35 mp utili, 26.800 de euro.

– cel mai ieftin apartament cu doua camere: 36.000 euro, sudul Capitalei (38 de metri patrati utili)

– reduceri cuprinse intre 5 si 25%. De exemplu: vila in complexul de lux Sidney din Tunari: discount de la 130.000 de euro, la 115.000 euro.

– Oferta speciala la inchirierea unei vile in complexul Brooklands, de la 2.000 de euro lunar, la 1.700 de euro.

– Lansare: South Pacific lanseaza oficial constructia complexului Avalon

– Numar estimat vizitatori: 3.500

– Numar expozanti: 37.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...