Primul târg imobiliar al anului 2015

Cea mai ieftina proprietate scoasa la vanzare in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO. Daca pana acum pretul cel mai mic era cu regularitate al unei locuinte aflate in sudul Bucurestiului, de data aceasta ne indreptam atentia catre zona Fundeni, unde New City Residence ofera o garsoniera la un pret de 17.600 euro. Si pretul pe metru patrat este unul foarte mic, mai exact 550 euro/mp.

Premier Imobiliare vine din urma cu o garsoniera in Popesti Leordeni la un pret de 19.125 euro si apartamente cu doua camere la 26.000 euro. Apartamentele cu trei camere au preturi care pleaca de 45.500 euro, iar in cazul caselor, pretul minim este de 64.000 euro.

« Chiar daca tendinta generala a pietei imobiliare este de crestere a preturilor locuintelor cu aproximativ 3-5% fata de anul trecut, in cadrul primului targ imobiliar al anului 2015 expozantii vin cu oferte mai mari si deci cu preturi semnficativ mai mici decat in 2014» – spune Adina Patilea, brand manager al Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

Si nu putem vorbi despre preturi promotionale fara sa amintim oferta Confort Village Corbeanca unde un apartament in vila costa 39.000 euro, fata de peste 60.000 euro, pretul afisat initial de catre dezvoltator. Bineinteles, exista un numar limita de apartamente disponibile la acest pret.

30.000 euro costa si constructia unei case cu doua camere si garaj, care, garanteaza dezvoltatorul, este antiseismica, fiind ridicata pe structura metalica usoara. Este gata in trei luni, cu tot cu finisaje, si, mai mult de atat, nu face niciodata igrasie.

La capitolul izolatie si ecologie evolutia constructiilor este mai mult decat evidenta, din ce in ce mai multi dezvoltatori axandu-se pe cladiri cu un consum de energie foarte redus. Ansamblul imobiliar The Park este un exemplu concludent in acest sens. Factura pentru încălzirea unui apartament cu două camere din The Park este de aproximativ 70 lei în sezonul rece, una dintre cele mai mici valori din piata.

Iar pentru cei care vor sa isi petreaca vacanta in propria vila de la Bran, Holiday Villas vine cu propunerea de achizitiona case de vacanta in time share, cu preturi pornind de la 2500 euro. Timeshare este o metoda de a cumpara cazarea pentru vacanta care confera turistilor dreptul de a ocupa un apartament, o vila sau orice alt tip de locuinta, pe perioada uneia sau mai multor saptamani pe an. Proprietatea in time-sharing poate fi vanduta mai departe (ca si proprietatea clasica), ipotecata, inchiriata etc. In comparatie cu un contract de inchiriere, pe langa posibilitatea valorificarii prin vanzare, ipotecare etc., proprietatea de tip time-sharing ofera avantaje precum: statutul de proprietar, confortul oferit de utilizarea bunului pentru o perioada nelimitata de timp.

Toate aceste oferte, dar si multe altele, vor fi valabile doar pe perioada desfasurarii Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc la Sala Palatului in perioada 20-22 martie. Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 18,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00.

- publicitate -

2 COMENTARII

 1. Ai nevoie de un castig suplimentar?Atunci vino cu sa lucrezi cu noi pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem si oferim seriozitate . Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

 2. Oportunitate: poti lucra, de acasa, la calculatorul personal
  Job part time – full time
  Metoda marketing pentru promovarea cartilor electronice
  Cea mai cautata oferta de lucru. Nu este necesara experienta.
  Oferim curs gratuit, pe calculator/ instruire in marketing. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala. Proiectul se refera la cartile electronice. Piata americana este prioritara pentru acest proiect. Ne-am propus sa-l extindem la nivel mondial.
  Plata castigurilor realizate garantata prin contract legal. Se ofera comision.Alegeti sa lucrati, la calculatorul personal, de acasa. Necesara conexiunea la internet. Depinde de dvs. daca doriti sa lucrati in echipa de dezvoltatori proiect pentru America! Va asteptam la cursul gratuit.
  Pentru detalii complete , va rugam comunicati la email [email protected] textul urmator:
  DEZVOLTATORPROIECTMARKETING.. Actionati acum pentru succes, pentru independenta financiara!Veti colabora cu editura specializata carti electronice. Va uram, de pe acum, mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.