Primul restaurant Jack’s Burger din România se deschide la Craiova

Primul restaurant Jack’s Burger din România va fi deschis în regim de franciză, în luna noiembrie, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova.  

Reputația produselor Jack’s Burger se datorează în cea mai mare măsură calității și prospețimii preparatelor sale: carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house.

Fondatorii Jack’s Burger au început sa experimenteze cu ingredientele si au lucrat intens la rafinarea retetelor cu mult inaintea deschiderii primului restaurant, în 2013.

Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce transformă întreg restaurantul într-un spectacol gastronomic, spre deliciul clienților.

În bucătăria restaurantului se folosesc doar legume proaspete, carne proaspătă și chifle preparate după o rețetă proprie.

Meniurile se adresează atât celor mici, cât și celor mari, filozofia brandului Jack’s Burger fiind de a oferi produse de calitate, la un preț accesibil.

Noul brand care va intra pe piața locală promite craiovenilor că vor descoperi, din luna noiembrie, adevăratul gust de burger, proaspăt, diferit de tot ceea ce au mâncat până acum.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...