Primul parc industrial privat din Romania implineste 10 ani

.

Anul acesta Parcul Industrial DIBO din Prahova, implineste 10 ani de la finalizarea si inchirierea primei hale industriale catre primul client al zonei.

 

DIBO reprezinta primul parc industrial privat din Romania, infiintat in 1998 in judetul Prahova de catre omul de afaceri olandez Dirk Bogerd.

 

De cand a luat fiinta DIBO demonstreaza seriozitate, stabilitate si profesionalism in tot ceea ce face si atrage aici investitori din intreaga lume. Astfel, in cele 16 hale industriale existente in parc functioneaza 21 de firme, in marea majoritate reprezentand investii straine in Romania si care au contribuit activ si direct la dezvoltarea economica a zonei.

 

Pentru acestia Parcul Industrial DIBO ofera conditiile de care au nevoie in activitatea lor : toate utilitatile, cu o importanta investitie in transformatoare pentru asigurarea necesarului de putere electrica, retea proprie de apa, spatii de birouri, parcari largi si acces camioane, paza exterioara permanenta a parcului si sisteme de alarma si detectie fum in interiorul halelor.

 

Pozitionare strategica pentru parcul Industrial DIBO

 

Foarte important si determinant in alegerea locatiei unei firme la DIBO este pozitia avantajoasa a parcului in apropierea DN 1 Bucuresti-Ploiesti dar si o foarte buna concentratie de forta de munca calificata in zona.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...