Primul magazin Primark din România se deschide în Parklake

Trending

Primark va deschide prima unitate din România, la București, în centrul comercial Parklake din cartierul Titan. Magazinul se va deschide până la sfârșitul anului 2022.

Primark este un retailer e fashion irlandez, care a inaugurat recent magazinul cu numărul 400 al rețelei globale, în Sicilia, Italia. În regiune, compania are un magazin în Cehia (Praga), două în Polonia, unul în Slovenia (Ljubliana) și cinci în Austria.

Primark își propune să facă moda durabilă la prețuri accesibile pentru toată lumea și se concentrează pe a oferi produselor o viață mai lungă.

Astfel, se află în creștere gama tot mai mare de produse proprii Primark Cares, realizate din materiale durabile. Oferta include și o selecție amplă de parteneriate cu licențe precum NBA și Disney.

Retailerul vinde atât încălțăminte/îmbrăcăminte, cât și produse pentru casă sau frumusețe și îngrijire. Competitorii direcți pe piața locală vor fi retailerul polonez Pepco și nemții de la Kik.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești