Primul dezvoltator imobiliar care îți garantează investiția

Dezvoltatorul imobiliar Ideal Residence lanseaza campania „Ideal Residence iti garanteaza investitia”, pentru proiectul Ideal Residence Grigorescu.

Astfel, pentru cei care doresc sa investeasca in piata imobiliara, proiectul din cartierul bucurestean Titan nu vine doar cu preturi care concureaza piata de locuinte vechi, ci si cu o propunere interesanta: iti garanteaza investitia!

Astfel, persoanele care doresc sa achizioneze o garsoniera in vederea inchirierii acesteia, beneficiaza de suportul dezvoltatorului pentru identificarea unui chirias potrivit, chiar din prima zi a darii in folosinta a imobilului si garanteaza chiria pentru primii doi ani!

Asadar, timp de doi ani de zile incepand cu data de 15 mai 2015, daca :

-proiectul nu se livreaza la timp si exista intazieri;
-nu s-a gasit inca un chirias pentru garsoniera;
-daca chiriasul paraseste mai devreme imobilul, decat termenul stipulat in contract, dezvoltatorul isi asuma responsabilitatea de a despagubi proprietarul pentru pierderile avute, suportand chiria pentru aceasta perioada de neocupare!

In acest fel, investitia cumparatorului este pe deplin protejata!

Pentru mai multe detalii despre campanie, contactati biroul de vanzari.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...