All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 8 august | 2020

Primul cinematograf amplasat într-un strip mall, la Bistrița

În toamna acestui an, HAPPYCINEMA va deschide primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall, în Bistrița Retail Park.

HAPPYCINEMA Bistrița va avea o capacitate de 364 de locuri în 3 săli ultramoderne, dotate cu echipamente audio-video de ultimă generație. De asemenea în premieră, toate sălile vor fi dotate cu proiectoare laser, fiind primul cineplex din România complet echipat cu astfel de proiectoare.

Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă. HAPPYCINEMA se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

- PUBLICITATE -

HAPPYCINEMA va oferi bistrițenilor o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde, cu un program compus atât din filme mainstream, cât și dintr-un program cultural bogat și numeroase evenimente alternative (concerte de rock ale unor trupe legendare, documentare de artă și stagiuni de operă și balet de la prestigioase companii artistice etc). Lucrările pentru amenajarea cinematografului sunt în plină desfășurare.

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu vor lipsi. Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. De asemenea, la Happy Cinema se vor servi meniuri cu popcorn și nachos, la cele mai avantajoase tarife.

Prezent în București, Buzău, Focșani și Alexandria, iar din toamna lui 2019 și în Bistrița și Bacău, HAPPYCINEMA are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind al doilea lanț de cinematografe din țară.

HAPPYCINEMA este un brand construit cu capital 100% românesc, iar valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro. 

- PUBLICITATE -