Primul centrul mobil de testare a stabilității paleților din Europa de Sud-Est la București

În 11 aprilie, Caravana Challenge Day, organizată de SmartWrap, a ajuns în București cu primul Centru Mobil de Testare a stabilității paleților ambalați în folie stretch.

Centrul mobil testează paleții proaspăt scoși de pe linia de producție și măsoară rapid conformitatea cu standardele UE. Este echipat cu o cameră de înaltă rezoluție care captează mișcarea paletului în timpul testului și un soft care procesează grafic rezultatul, care se afișează pe un display, astfel încât beneficiarii să poată analiza conformitatea soluției testate.

Centrul mobil dispune de un banc de accelerație prin care simulează scenarii reale din teren, îndeplinind criteriile EUMOS 40509 pentru testare. Investiția alocată acestui proiect a fost de 25.000 euro.

Unitatea de laborator mobil răspunde la cele nevoi precum lipsa resursei umane calificate în producție și logistică, nevoia de a controla calitatea ambalării, reducerea costurilor, stabilitate în timpul transportului, controlul stocurilor și scăderea consumului de plastic sau economie de timp.

Avantajul centrului mobil este că se poate deplasa în aproape orice locație pentru a testa stabilitatea încărcăturilor. Sistemul generează economii semnificative (o medie de 25% per cost/ambalare) și reduce cu 30% – 50% consumul de plastic.

CITEȘTE ȘI: Pall-Ex România a ajuns la 3 milioane de paleți transportați

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...