Primul centru de întreținere pentru elicopterul S-70 Black Hawk din Europa, la Bacău

Lockheed Martin și Aerostar efectuează deja activități similare pentru flota de avioane de luptă F-16 a României

Lockheed Martin și Aerostar Bacău au inaugurat primul centru de servicii de întreținere, reparații și revizie (MRO) certificat pentru elicopterul S-70 Black Hawk din Europa.

Înaintea inaugurări centrului, angajații Aerostar au fost la academia de pregătire Sikorsky a Lockheed Martin din Statele Unite, unde au efectuat familiarizarea cu aeronava și au urmat toate pregătirile necesare.

Construit la fabrica Lockheed Martin PZL Mielec din Polonia, elicopterul utilitar S-70 Black Hawk joacă un rol important în asigurarea cerințelor civile și de apărare în țările din Europa și nu numai.

Livrate luna trecută, Black Hawk-urile noastre construite în Polonia oferă o capacitate importantă în sprijinul serviciilor de urgență din România

Ray Piselli, Vicepreședinte pentru Afaceri Internaționale al Lockheed Martin

În parteneriat cu Aerostar, Lockheed Martin analizează deja oportunitățile de a integra la Bacău servicii de suport pentru alte produse, inclusiv activități în alte sectoare.

Cu sediul în statul american Maryland, Lockheed Martin Corporation este o companie globală de securitate și aerospațială care are aproximativ 116.000 de angajați în întreaga lume.

CITEȘTE ȘI: Mega Image a deschis primul supermarket din Bacău

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...