Primele magazine Profi din 2015

.
.

PROFI a inaugurat primele doua magazine din 2015, la Matca si Sibiu, planuind sa deschida pana la sfarsitul anului cel putin tot 71 de unitati, cate a deschis in 2014.

Magazinul din comuna Matca, judetul Galati, se afla la parterul unei cladiri comerciale situate pe Strada Principala la nr. 697. Acesta functioneaza in format Mini, are o suprafata totala de 365 m.p. din care sala de vanzari ocupa 225 m.p. si este cel de al cincilea magazin PROFI din acest judet.

Profi Mini este un format test care, in functie de conditiile reale in care functioneaza magazinul respectiv, urmeaza sa devina City sau Loco. Loco este un format mic, imaginat pentru zone rurale, care vinde o gama de produse oarecum diferita fata de cea din magazinele City sau Standard, gama adaptata mai bine conditiilor din astfel de zone.

Cel de al noualea magazin PROFI din Sibiu s-a deschis in format Standard pe strada Dorului nr.20, tot la un parter de cladire comerciala. Are o suprafata totala de 520 m.p. iar sala de vanzari masoara 375 m.p.

Cu un total de 277 de magazine in 40 de judete si 131 de localitati, PROFI este astazi cel de al doilea mare retailer modern din Romania.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...