All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

Primele 62 de locuințe din Marmura Residence, disponibile la vânzare

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Prime Kapital lansează campania de pre-sale pentru primele unități ale Marmura Residence, cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în București.

Primii proprietari se vor putea muta în ansamblul din Bucureștii Noi începând cu primul trimestru al anului 2021.

- Publicitate -

Lucrările la cel de-al doilea proiect dezvoltat de Prime Kapital în București, Marmura Residence, sunt programate să înceapă în vara anului 2019. Proiectul se va întinde pe o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 de metri pătrați de spații verzi, 1.700 de metri pătrați, zonă de retail și servicii și spații comunitare.

În total, Marmura Residence va găzdui 458 de studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplexuri, în cinci clădiri cu diferite regimuri de înălțime, între 4 și 12 etaje.

Unitățile din Marmura Residence sunt disponibile și accesând FlexAssist, o soluție financiară lansată de Prime Kapital în 2018.

Prima etapă de construcție va fi finalizată în primul trimestru din 2021, iar întregul proiect este programat să fie finalizat la sfârșitul aceluiași an.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...