Prime Kapital va plasa avansurile clienților în conturi fiduciare

Ca răspuns la incertitudinea creată de pandemia COVID-19, Prime Kapital ia măsuri pentru eliminarea riscurilor la care sunt expuși clienții cu privire la avansurile plătite către dezvoltator, prin plasarea acestor avansuri în conturi fiduciare ținute separat față de conturile dezvoltatorului.

Prin această inițiativă voluntară, compania oferă tuturor clienților săi certitudinea că sumele plătite drept avans la achiziția locuinței sunt păstrate în siguranță.

Ce înseamnă plasarea avansurilor în conturi fiduciare

Aceasta înseamnă că dezvoltatorul nu are acces la depozitele clienților până când locuința nu este finalizată și livrată clientului.

Astfel este eliminat riscul de pierdere a avansului plătit în cazul în care dezvoltatorul nu își va ține promisiunea de a livra locuința contractată, avansul urmând a fi returnat în mod automat către client din contul fiduciar în cazul în care locuința nu va fi livrată în termenul promis.

Conturile fiduciare vor fi deschise la bănci importante și gestionate separat, cu supraveghere independentă.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...