Prime Kapital începe construcția proiectului mixed-use Silk District Iași

Prime Kapital a finalizat demolarea clădirilor de pe fosta platforma industrială Teba și poate începe construcția Silk District.

Silk District este un proiect imobiliar de amploare ce aduce în Iași un concept integrat, de tip mixed-use.

Ansamblul include locuinţe, birouri, supermarket, magazine, restaurante, spaţii verzi, unități de depozitare subterane pentru rezidenți, săli de fitness, grădiniţă.

Proiectul introduce, de asemenea, structuri de parcare integrate pe mai multe niveluri care vor oferi acces direct la apartamente.

Faza 1 a componentei rezidențiale va fi finalizată până la sfârșitul anului 2022, în timp ce construcția fazei 2 va fi demarată la începutul anului viitor.

În ceea ce privește birourile, construcția fazei 1 va începe anul viitor și va fi finalizată la sfârșitul anului 2023.

Zonele office vor fi conectate prin zone pietonale cu zonele rezidenţiale și comerciale.

PK va contribui și la reamenajarea spațiilor publice din vecinătatea proiectului prin recondiționarea intersecției Calea Chișinăului cu Bd Tudor Vladimirescu, și extinderea acestuia.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...