Prime Kapital începe construcția proiectului Marmura Residence

Locuințele vor fi disponibile din 2021

  • Prime Kapital a început lucrările de construcție pentru Marmura Residence în cartierul Bucureștii Noi.
  • Proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021.
  • Biroul de vânzări Marmura Residence, situat pe Bd. Bucureștii Noi, nr. 25, se va deschide pe 5 februarie.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri și 509 locuri subterane de parcare.

Marmura Residence are o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 mp de spații verzi și terase, 1.700 de mp de spații de retail și servicii, precum și o zonă de recreere pentru rezidenți.

„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată  administrației publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...