Prime Kapital a lansat un program de finanțare pentru viitorii proprietari

Prime Kapital lansează FlexAssist, un program inovator și flexibil pentru achiziția unei locuințe în cadrul proiectelor rezidențiale pe care le dezvoltă în România.

Programul este dedicat persoanelor fizice care nu au acces la un produs clasic de creditare din cauza procedurilor inflexibile ce necesită un avans mare sau nu iau în considerare toate sursele de venit.

FlexAssist permite contractarea unei locuințe cu un avans de doar 5% din valoarea imobilului și care ia în considerare în evaluarea bonității cumpărătorului veniturile provenite din toate sursele, inclusiv profitul unei afaceri, sumele rezultate din colaborări sau prestări servicii, onorarii profesionale, bonusuri sau dividende.

În plus, permite astfel achiziționarea unei locuințe  cu plata unor sume lunare accesibile și flexibile pe o perioadă de până la 30 de ani. Clienții pot opta pentru reducerea perioadei contractuale achitând sume lunare mai mari atunci când obțin venituri suplimentare, cum ar fi bonusurile. Produsul este disponibil doar pentru casele sau apartamentele achiziționate în scop de locuință principală.

Opțiunea FlexAssist va face parte din oferta standard a Prime Kapital pentru toate proiectele sale rezidențiale, în limita unui plafon stabilit. Pachetele vor fi disponibile pentru primele 20% dintre unitățile fiecărui proiect, existent sau viitor, în ordinea cererii.

Avalon Estate, proiect imobiliar pe 8.1 hectare

Prime Kapital a anunțat construcția Avalon Estate, cel mai mare ansamblu rezidențial integrat din București, care va cuprinde 733 de unități.

Întregul complex se va întinde pe 8.1 hectare de teren, dintre care mai mult de 2 hectare vor fi reprezentate de spații verzi. Proiectul include vile, townhouse-uri și apartamente la standarde ridicate de calitate. Prima etapă de construcție va începe anul viitor și este programat să fie finalizată în 2020.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...