Prime Kapital a inaugurat Roman Value Centre. 50 de magazine noi

Roman Value Centre găzduiește 50 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 metri pătrați.

Centrul comercial, care include un hipermarket, o galerie comercială și spații de tips trip mall, va deservi peste 160.000 de locuitori atât din municipiul Roman, cât și din localitățile din împrejurimi, generând peste 600 locuri de muncă.

„Marcămastăzi inaugurarea Roman Value Centre, un centru comercial de care suntemextrem de mândri și care este un proiect de referință pentru Prime Kapital,atât din punct de vedere al designului, cât și a ofertei de cumpărături șidivertisment. Decizia de a investi în municipiul Roman se datoreazăpotențialului semnificativ al întregii regiuni și este o dovadă clară aangajamentului nostru de a dezvolta piața de retail din România. Suntem sigurică Roman Value Centre este centrul comercial de care se vor bucura toțilocuitorii din Roman și din împrejurimi”, spune Lucian Pelepco, directorul centrului comercial Roman Value Centre.

Printre magazinele care își așteaptă clienții se numără branduri internaționale și naționale: Carrefour, C&A, Altex, JYSK, Pepco, Noriel, Deichmann, Takko, Hervis, CCC, DM, KFC, Dabo Donner, Spartan, Sensiblu, Vodafone, Animax, Benvenuti, Banca Transilvania, Arsis Vodafone, Telekom, Cador, Hoco, Simigeria Petru. Din dorința de a încuraja oportunitățile de business pe plan local, Roman Value Centre cuprinde și comercianți precum Anturaj Cafe, Dopo Poco, Lumea Copiilor, Brenda Boutique, Bijuteria Royal, Cu Sos, Pizza 21, Superstar, Coco Rinoo, Marco Baby, Bubble Wash, Grazie Mille, Kosarom.  

„Carrefour Roman este hipermarketul romașcanilor, pentru că a fost gânditîncă de la început ca răspuns la nevoile și profilul acestora: oameni care punfamilia pe primul loc, care respectă tradițiile, dar sunt în pas și cu noiletehnologii. Am luat toate aceste lucruri și le-am pus la fundamentul Carrefour Roman,hipermarket cu o componentă gastronomică puternică, completată de inovațietehnologică și servicii care transformă experiența de cumpărături a romașcanilor.Ne bucurăm că am avut ocazia să lansăm Carrefour Roman în cel mai mare șimodern centru comercial din oraș, alături de Prime Kapital”, spune Alexandru Bura, Director hipermarket Carrefour Roman.

Roman Value Centre este poziționat pe strada Mihai Viteazu,nr. 3 și pune la dispoziția clienților peste 700 de locuri de parcareușor accesibile.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...