Prime Kapital a deschis la Târgoviște primul mall din județ

Dâmbovițenii sărbătoresc astăzi, 20 august, inaugurarea Dâmbovița Mall, cel mai mare și modern centru comercial din județ.

Proiectul este realizat de către Prime Kapital în parteneriat cu MAS Real Estate Inc.

Noul mall își așteaptă vizitatorii cu o selecție de branduri internaționale și nationale precum: primul Hipermarket Carrefour din judet, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco,  Boutique17, Meli Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax.

Totodată, începând de astăzi, locuitorii județului Dâmbovița au la dispoziție un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al centrului comercial, unde se efectuează toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Vizitatorii se vor putea bucura în primele zile de la inaugurare de activări în aer liber cu personaje iconice, bufoni pe picioroange, Invisible Men, Light walkers și Reverence, dar și de prezența a doi roboți Escu care îi vor consilia în centrul comercial și le vor răspunde la întrebări.

Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Târgoviște, și are 1.280 de locuri de parcare, dintre care 815 aflate în subteran.

Centrul comercial este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 –22:00.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...