Primark deschide primul magazin din România în 15 decembrie 2022

Primark va deschide în 15 decembrie 2022 prima unitate din România, la București, în centrul comercial Parklake din cartierul Titan. Următorul magazin Primark se va deschide în AFI Cotroceni anul viitor.

Pentru unitatea din Parklake sunt disponibile mai multe locuri de muncă, precum Store Department Manager, Assistant Store Manager, Consilier vânzări Part time, Consilier vânzări Full Time.

Primark este un retailer de fashion irlandez care deține, în regiune, un magazin în Cehia (Praga), două în Polonia, unul în Slovenia (Ljubliana) și cinci în Austria. Retailerul va intra și pe piața din Slovacia în 2023.

Luna aceasta, compania a lansat și serviciul Click + Collect prin care clienții pot face cumpăra online o gamă de 2.000 de produse, cu posibilitatea de a ridica comanda din magazine. Pentru început, serviciul este disponibil în 25 de locații din Anglia.

CITEȘTE ȘI: Proges și LaserMaxx închiriază spații în Vitantis Shopping Center

- Publicitate -

Piața de influencer marketing din România va depăși 100 milioane de euro în 2024

Totalul bugetelor estimate din influencer marketing vor trece de 100 milioane euro în anul 2024, o creștere uriașă comparativ...

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...