All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Primăria vrea să reclădească FC Brașov cu sprijinul comunității

Primăria Braşov vrea să reclădească echipa de fotbal FC Braşov pe o nouă structură juridică în acţionariatul căreia pot să participe reprezentanţii mediului de afaceri local, suporterii şi foştii jucători din fotbalul braşovean, scrie Agerpres.

Conform viceprimarului Sebastian Rusu, Primăria Braşov va concesiona marca noii structuri, temporar sau definitiv, cu titlu gratuit sau pe o sumă simbolică.

În plus, Consiliul Local Braşov va participa în noul proiect ca membru fondator, acţionar sau asociat, indirect, prin FC Corona sau altă societate proprie.

Lotul viitoarei echipe ar urma să fie alcătuit din jucători de la FC Corona, SR Brașov şi celelalte cluburi de fotbal din oraș, iar aceasta ar urma să evolueze, din vară, fie în liga a treia, fie în a doua, în funcţie de rezultatele înregistrate pe teren.

În acest an, trei echipe brașovene evoluează în Liga a III-a. Corona este cea mai bine clasată, locul 1 cu 26 puncte, SR Brașov este pe locul 3 cu 17 puncte, iar Kids Tâmpa pe ultimul loc, cu 6 puncte.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI