Primăria Sectorului 6 a făcut curat în zona Pieței Veteranilor

Primăria Sectorului 6 şi firma specializată de salubrizare, a întreprins, ieri, 21.07.2015, o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unei zone din apropierea Străzii Arieşul Mare, precum şi a Pieţei Veteranilor din Sectorul 6.

În urma acţiunii, de pe domeniul public au fost ridicate aproximativ 20 de tone de deşeuri.

Activitatea de salubrizare a continuat în Piaţa Veteranilor, acţiunea vizând şi  respectarea normelor de mediu, prevenirea şi combaterea comerţului neautorizat, identificarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comercializează produse alimentare şi nealimentare în alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală.

Totodată, în aceeaşi zonă, s-a intervenit asupra maşinilor abandonate sau fără stăpân care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, nu de puţine ori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoane fără adăpost şi devin focare de infecţie.

Inspectorii au aplicat somaţii privind termenul de 10 zile pentru ridicarea autovehiculului de pe domeniul public.

Astăzi, 22.07.2015, cu intervenţia echipelor din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, au fost demolate construcţiile fără autorizaţii de construire de pe Aleea Dealul Măcinului. Zona a fost salubrizată şi igienizată.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”.

Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...