Primăria Sectorului 2 a acordat 1674 de tichete pentru medicamente

Circa 1700 de tichete sociale au fost acordate, în primul trimestru al acestui an, pentru 275 de persoane aflate în situaţii de risc social de către Primăria Sectorului 2 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, în cadrul programului „Şanse pentru sănătate”. Beneficiarii acestui program sunt persoanele vârstnice, cele cu handicap sau singure şi/sau membrii din familii beneficiare de ajutor social sau de alocaţie pentru susţinerea familiei.

De asemenea, beneficiază de acest ajutor şi persoanele al căror venit net lunar pe membru de familie nu depăşeşte salariul minim brut pe economie.

Trimestrial, prin Programul „Şanse pentru sănătate” se acordă câte şase tichete în valoare de 50 de lei fiecare pentru achiziţionarea de produse farmaceutice şi câte opt tichete în valoare de 50 de lei fiecare pentru achiziţionarea de dispozitive medicale şi accesorii, pentru persoanele singure şi familiile care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate.

În primul trimestru al anului 2019, Primăria Sectorului 2 a acordat 1674 de tichete sociale, în valoare de 83.700 lei, pentru 275 de persoane.

Din acest total, 263 de persoane au beneficiat de 1578 de tichete sociale, în valoare totală de 78.900 de lei, pentru achiziţionarea de produse farmaceutice, iar alte 12 persoane au primit 96 de tichete sociale, în valoare totală de 4800 de lei, pentru achiziţionarea de dispozitive medicale.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...