Primăria Constanța va realiza studii de fezabilitate pentru un complex sportiv nou

Primăria Constanţa anunță că data de 5 octombrie este termenul de depunere a ofertelor pentru studiul de fezabilitate pentru Complexul Sportiv Constanţa.

Noul complex va cuprinde stadionul „Gheorghe Hagi”, arena de tenis „Simona Halep”, un centru sportiv pentru recuperare, refacere şi cantonamente, dar şi amenajări exterioare.

Stadionul de fotbal va avea o capacitate de 15.000 de locuri, cu toate funcţiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA şi teren de antrenament.

Arena de tenis principală va avea 4.750 de locuri, o altă arenă mai mică de 1.000 de locuri şi 4 terenuri de antrenament, un centru administrativ, cu locuri de cazare, spaţii de pregătire şi de recuperare pentru sportivi.

Pe aproape toată suprafaţa complexului va fi amenajată o parcare subterană, iar clădirile vor fi legate printr-o zonă de promenadă cu spaţii verzi şi mobilier urban.

Complexul Sportiv Constanţa se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 90.000 mp şi va fi construit pe locul actualei baze din strada Primăverii, pentru care Consiliul Local a aprobat anterior studiul de prefezabilitate.

Investiţia pentru construirea complexului se va ridica la 533 de milioane de lei, fără TVA.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...