Primăria Călărași a obținut un premiu pentru excelență în digitalizare

Trending

Primăria Călărași a implementat un sistem integrat de soluții care servesc activitățile curente din instituție, în special relația cu cetățenii.

În primul rând, Primăria Călărași a implmentat Avansis Online, un sistem informatic unitar care permite contribuabililor accesul facil la servicii disponibile până acum doar la ghișeu.

Al doilea sistem este Avansis Mobile care oferă contribuabilului o gamă de servicii si de funcționalități prin intermediul dispozitivelor mobile.

Cu ajutorul platformelor Avansis, cetățenii își pot plăti obligațiile – taxe și impozite, pot solicita și consulta documente sau pot face programări online.

De asemenea, soluția implică și un sistem de informare pe care Primăria Călărași îl poate folosi pentru a putea trimite cetățenilor mesaje de interes, direct pe telefon.

Platforma poate prelua în mod prompt solicitări prin internet, 24/24 h, 7/7 zile pe săptămână.

Mai mult, cetățenii pot depune online cereri pentru eliberare certificate fiscale, declarații de impunere auto, imobile sau terenuri și registratură online.

Premiul pentru Excelență în Digitalizare / Smart City a fost oferit în cadrul Galei AMR 2021 organizată de Asociația Municipiilor din România.

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești