Prima licitație de sneakers din România. Perechi unicat, colaborări speciale

În premieră, Casa de Licitații A10 by Artmark organizează o licitație care reunește cele mai valoroase perechi de sneakers din România, create în urma unor colaborări rare.

Cea mai valoroasă pereche are prețul de pornire de 10.000 euro. HUF x Nike Dunk Low, Unique Piece: #KeithForever este o pereche unică în lume, turnată în rășină, și concepută special în memoria lui HUF.

Perechea de sneakers Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low by Virgil Abloh White Royal are prețul de pornire de 5.000 euro, realizată din piele premium, fiind purtată de LeBron James sau Eminem.

Perechea de sneakers Air Jordan 1 Retro High OG poartă semnătura olografă a lui Selly. Modelul din licitație, cu prețul de pornire de 250 euro, este una dintre cele mai noi declinări ale legendarului Air Jordan 1.

Perechea Nike Air Fear of God 1 String Off-Noir Friends & Family are prețul de pornire de 2.500 euro și a fost creată într-o ediție limitată de doar 100 de exemplare.

Modelul Jordan 1 Retro High Union Los Angeles Black Toe, unul dintre cele mai purtate modele de către Michael Jordan, are un preț de pornire de 1.500 de euro.

Tripla colaborare între Nike, brandul japonez Fragment Design și rapperul american Travis Scott a produs o pereche de sneakers care au în licitație prețul de pornire de 2.000 euro.

Licitația Toyz. Contemporary Collectibles va avea loc săptămâna viitoare, marți, 11 iulie, ora 12:00. Licitația se va desfășura exclusiv online, pe artmark.ro, în noul format Timed Online Auction.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITIȚI ȘI: Șase exemplare de genți Birkin, scoase la licitație în București

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...