Prima fază din Adora Pipera este gata

Prima fază a complexului rezidenţial Adora Pipera a fost fina­li­zată şi predată dezvoltatorului, care a început vânzările. 

„Zona Pipera cunoaşte o dezvoltare imobiliară explozivă şi tot mai multe persoane vor ajunge să lucreze la birourile din zonă, dat fiind faptul că nordul Bucureştiului a devenit un pol al sediilor de firme în ultima perioadă. Sunt destul de multe clădiri de birouri în construcţie astfel încât estimăm că în următoarele 12-18 luni cel puţin câteva mii de angajaţi vor fi relocaţi în zonă, dintre care unii poate vor căuta o locuinţă mai aproape de locul de muncă”, a declarat Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora.

 

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului şi au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi Adora Fo­rest în Timişoara.

 

Proiectele Adora reprezintă o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital şi sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administrator de proprietăţi Tagor.

 

Cu peste 70% din unităţile Adora Urban Village şi aproape jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidenţiale.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...