Prima fază din Adora Pipera este gata

Prima fază a complexului rezidenţial Adora Pipera a fost fina­li­zată şi predată dezvoltatorului, care a început vânzările. 

„Zona Pipera cunoaşte o dezvoltare imobiliară explozivă şi tot mai multe persoane vor ajunge să lucreze la birourile din zonă, dat fiind faptul că nordul Bucureştiului a devenit un pol al sediilor de firme în ultima perioadă. Sunt destul de multe clădiri de birouri în construcţie astfel încât estimăm că în următoarele 12-18 luni cel puţin câteva mii de angajaţi vor fi relocaţi în zonă, dintre care unii poate vor căuta o locuinţă mai aproape de locul de muncă”, a declarat Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora.

 

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului şi au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi Adora Fo­rest în Timişoara.

 

Proiectele Adora reprezintă o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital şi sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administrator de proprietăţi Tagor.

 

Cu peste 70% din unităţile Adora Urban Village şi aproape jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidenţiale.

 

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...