Prima etapă din Adora Forest Timișoara este gata

Adora Forest  este cel mai nou complex rezidențial din Timișoara, este finalizat și este situat în apropiere de zona Dumbrăvița, lângă Pădurea Verde.

Prima etapă a noului complex este un bloc cu 107 de apartamente realizare la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce a și atras atenția cumpărătorilor pe plan local – astfel încât 10% din unitățile disponibile au fost deja rezervate sau vândute la nici o lună de la darea în folosință.

„Piața rezidențială este în plin avânt la Timișoara și timișorenii sunt evident interesați de un mod de viață de calitate. Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în preț. Această cameră poate avea funcționalități multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru hobby-uri”, explică Andreea Hamza, directorul de marketing și vânzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport preț/suprafață/calitate pentru garsonierele și apartamentele de două și trei camere (din care majoritatea dispun de extra-camera inclusă în preț), cu finisaje de calitate superioară și costuri de întreținere performante datorită materialelor de construcție folosite. Prețurile sunt cuprinse între 42.300 euro și 65.000 euro (exclusiv TVA).

“Timișoara este unul din orașele cu cea mai rapidă dezvoltare din România, cu foarte mulți investitori care încep noi afaceri sau le extind pe cele existente, ceea ce atrage personal calificat inclusiv din județele limitrofe. Noi suntem aici pentru a construi locuințe de calitate pentru acești noi angajați”, explică Andreea Hamza.

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, și au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad și a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...