Prima cursă a noii linii aeriene a Italiei, ITA Airways, a decolat de la Milano

Noua companie aeriană națională a Italiei, ITA Airways, a înregistrat vineri primul său zbor, după falimentul Alitalia, scrie CNN.

Primul zbor, de la Milano Linate la Bari, a aterizat vineri la ora locală 07:35.

Noile avioane ITA Airways sunt de culoare albastru-deschis, iar personalul va purta uniforme realizate de designeri italieni de top.

Mai mult, interioarele și saloanele aeroporturilor vor fi realizate de firme italiene, iar mașinile și microbuzele folosite pentru a transporta pasagerii pe aeroport vor fi produse în Italia.

Interesant este că, în seara de dinaintea lansării, s-a anunțat că noua companie a cumpărat numele Alitalia cu 90 de milioane euro.

Cu toate acestea, noua companie aeriană deținută de stat nu va purta numele celebrului său predecesor.

ITA Airways va achiziționa avioane noi care vor intra în flotă la începutul anului 2022, iar, până la sfârșitul anului 2025, 70% din flotă vor fi avioane de nouă generație.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...