Prezentare generală a brokerului Pelliron

Broker Pelliron – în acest articol vom analiza în detaliu toate informațiile importante: fapte generale și recenzii despre Pelliron. Citiți până la capăt pentru a afla adevărul!

Scurtă descriere a brokerului

·       Tip: broker, companie de trading

·       Platformă de tranzacționare: MetaTrader 4

·       Suport APP: IOS, Android, Windows

·       Deschidere cont: gratuit

·       Site-ul companiei: pelliron.com/ro

·       Telefon: +442032906161

·       E-mail de asistență: [email protected]

Toate informațiile despre Pelliron

În acest articol, veți găsi informații despre Pelliron, un broker care activează pe piețele europene și americane.

Pelliron sau Pelliron Universal Inc este o companie de trading internațională, broker. Pelliron funcționează din 2008. Principalii clienți ai companiei, așa cum sunt listați pe site-ul Pelliron.com, sunt brokeri și traderi cu experiență.

Termenii brokerului:

·   Program de afiliere 1 + 1: clientul brokerului primește 100% din fonduri în contul său deschis. Fondurile sunt creditate în cont treptat, 10% pe etapă. Înscrierea se face după ce ați rezolvat lotul sau loturile din trecut.

·   Club VIP: membrii clubului primesc 48% pe an și cash-back în valoare de 10 USD. Pelliron compensează parțial cheltuielile clientului său pentru deschiderea unei tranzacții. Toate comisioanele sistemelor de plată și băncilor la suplinirea contului de tranzacționare al unui client sunt compensate de companie.

·   Account Priority: atunci când deschide un depozit în valoare de 10.000 USD sau mai mult, clientul are acces la rambursarea în contul de lucru în valoare de 3 USD pentru fiecare lot închis.

·   Double Hit: programul de afiliere permite traderului să mărească suma de capital de 2 ori, ceea ce la rândul său crește volumul de tranzacționare.

·   Asigurarea contului de tranzacționare: vă puteți asigura contul de tranzacționare împotriva posibilelor riscuri și pierderi. Asigurarea este valabilă după 30 de zile calendaristice dacă există un cont pierdut.

·   Platformă de tranzacționare: Pelliron are propriul sistem de tranzacționare cu versiuni web, aplicații pentru smartphone și tabletă.

Misiunea companiei

Potrivit brokerului însuși, scopul său este să „creeze condiții ideale pentru tranzacționarea pe arena internațională”. E chiar așa? Veți afla răspunsul la această întrebare citind articolul până la sfârșit.

Brokerul ajută atât traderii profesioniști, cât și cei foarte tineri să obțină acces la bursele internaționale de tranzacționare.

Lucrul cu terminalul de tranzacționare

Pentru a lucra cu contul dvs. aveți nevoie de:

·   Să vă înregistrați;

·   Să supliniți un cont pentru tranzacționare;

·   Opțional: descărcați aplicația pe smartphone-ul dvs. din Apple Store sau Play Market. Există și o versiune web, deci descărcarea este opțională.

Platforma de tranzacționare rulează pe MT5. Are toate instrumentele necesare pentru tranzacționare.

Pelliron: recenzii ale companiei

Pe Internet, recenziile despre Pelliron pot fi găsite foarte diferite. Majoritatea recenziilor sunt încă pozitive. Reputația companiei s-a construit de-a lungul anilor, cu suișurile și coborâșurile ei.

Vrei să citești recenzii adevărate despre companie? Atunci vizitați site-ul și surse autorizate, recenzori etc. Pentru o evaluare obiectivă a brokerului, vă recomandăm să vă familiarizați cu mai multe surse.

Puteți introduce „Pelliron Job Reviews” sau „Pelliron Reviews” în bara de căutare a browserului dvs.

Mai aveți întrebări despre Pelliron? Vizitați atunci site-ul oficial al companiei și aflați mai multe.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...