Prețurile din magazinele Altex, aliniate, ȋn timp real, la cele din online

Altex a investit cinci milioane de euro într-un sistem care aliniază prețurile din magazinele fizice, în timp real, la cele din magazinul online.

Sistemul inteligent funcționează cu ajutorul etichetelor electronice.

Întreg procesul a durat aproximativ doi ani, iar sistemul este disponibil în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară.

Mai mult, materialele promoționale (postere, afișe etc.) din magazinele Altex și Media Galaxy au fost înlocuite cu ecrane digitale.

Un alt avantaj pe care îl oferă etichetele moderne este că afișează un cod QR care, odată scanat, duce clienții în pagina produsului respectiv, din magazinul online.

Acest lucru te ajută să vezi mai multe detalii despre produs sau îl poți comanda direct online, după ce l-ai văzut în magazin.

Noile soluții electronice și digitale elimină consumul de hârtie din magazine, iar tehnologia LED folosită la ecranele digitale reduce consumul de energie.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...