Prețuri unice la Lidl, în toată țara

În rețeaua de magazine Lidl clienții beneficiază de produse la același preț. Mai mult decât atât, informații despre prețurile produselor Lidl din sortimentul permanent sunt disponibile într-o secțiune specială a website-ului, care este actualizată în fiecare dimineață.   

În magazinele Lidl, clienții au mereu la dispoziție produse la prețuri unitare. Astfel, în întreaga rețea Lidl de pe tot teritoriul României, un produs are același preț, indiferent de locația magazinului din care este achiziționat. Pentru o transparență totală cu privire la prețurile produselor din sortimentația permanentă, Lidl a creat o secțiune specială a website-ului său, unde lista de prețuri a acestor produse va fi disponibilă pentru consultare. Această listă va fi actualizată zilnic, la ora 9:00 AM, astfel încât clienții vor fi mereu la curent cu eventualele modificări de preț.

„Respectul pe care îl avem față de clienții noștri se traduce atât într-o calitate deosebită a produselor noastre, cât și într-o politică unitară de prețuri. Aceasta din urmă îi asigură că fac oricând alegerea înțeleaptă, în orice magazin Lidl s-ar afla. Pentru a le veni în întâmpinare, vom lansa și o secțiune specială a website-ului nostru, unde lista de prețuri ale produselor disponibile permanent la Lidl va fi actualizată zilnic. Consultând această listă, clienții noștri se pot asigura că socoteala de acasă se potrivește cu cea din orice magazin Lidl din România”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Lista de prețuri de pe website-ul Lidl România va fi disponibilă începând cu data de 20 august 2015, ea putând fi găsită accesând secțiunea „Informații clienți” – https://www.lidl.ro/ro/3310.htm.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...