Prețul unei acțiuni Amazon, la cel mai înalt nivel din istorie

Prețul unei acțiuni Amazon a ajuns la închiderea Bursei din New York la 2.283 de dolari, cel mai înalt nivel din istoria companiei.

Creșterea este de peste 114 dolari față de ziua anterioară, respectiv 5.28%. La listare, în 1997, o acțiune Amazon se vindea cu doar 18 dolari.

Conform Forbes, avearea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a crescut într-o singură zi cu 6,3 miliarde de dolari, în condițiile în care omul de afaceri deține 11.2% din acțiunile companiei.

Mai mult, fosta soție a lui Bezos a devenit mai bogată cu 2,3 miliarde de dolari, în condițiile în care aceasta deține 4% din companie.

Yahoo Finance estimează că Amazon va avea venituri de 72,49 miliarde de dolari în primul semestru al anului și peste 334,14 miliarde de dolari în acest an, în creștere față de anul trecut, în condițiile în care epidemia de coronavirus a dus la o explozie a comenzilor online.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

TypeLess, un startup care ajută companiile să reducă timpul petrecut cu extragerea și managementul datelor

Startup-ul TypeLess optimizează procesele repetitive de introducere de date, extrage informațiile relevante din documente și le pune la dispoziția...