Preparate gătite de la Auchan, disponibile și prin Takeaway.com

Auchan își extinde serviciile de livrare la domiciliu printr-un parteneriat cu platforma Takeaway.com.

Astfel, peste 40 de feluri de mâncare, gătite în bucătăriile Auchan din 16 hipermarketuri pot fi comandate online prin platforma Takeaway, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Serviciul este disponibil în 11 orașe în care retailerul este prezent: București, Constanța, Brașov, Craiova, Galați, Cluj, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Iași și Sibiu.

Gama de preparate disponibilă pentru livrare la domiciliu cuprinde zeci de feluri de mâncare din bucătăria românească tradițională: meniuri diferite în fiecare zi, de luni până duminică.

Prețul unui meniu este de 15.99 lei, ciorbe, friptură, garnituri, salate și sendvișuri, precum și deserturi: prăjitură cu cremă de brânză și lămâie, prăjitură cu mousse de ciocolată ș.a.

Potrivit Auchan, prin Takeaway.com comanda medie se ridică la aproximativ 40 lei, valoarea unei mese complete pentru două persoane.

În etapa pilot, cele mai multe comenzi au fost înregistrate în magazinele Auchan din mall-uri, respectiv Iași, Craiova Electroputere și Cluj Iulius.

În topul celor mai comandate preparate se regăsesc meniul zilei, cașcavalul pane, șnițelul de pui pane și pieptul de pui la grătar.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.