Prefera Foods lansează magazinul online bacaniacudelicii.ro

Prefera Foods, care deține în portofoliul său gamele de produse „Capricii și Delicii”, „Atelier Mediaș” și „de Azi” a lansat magazinul online bacaniacudelicii.ro.

„Consumatorii produselor noastre și-au manifestat, de mai mult timp, dorința de a ne găsi și în mediul online, nu doar în rețelele de magazine cu care colaborăm în mod frecvent. Magazinul online bacaniacudelicii.ro este rezultatul firesc al adaptării la nevoile și dorințele clienților, mai ales în contextul actual. Cu toții vrem să fim în siguranță, să îi protejăm pe cei dragi și nu numai și astfel căutăm alternative pentru modul tradițional de a face cumpărături”, spune Celina Condorovici, director de marketing al Prefera Foods.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier oriunde în țară. La comenzile de minimum 150 lei, livrarea este gratuită. Plata se face online, exclusiv prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro) printr-o platformă securizată ce folosește tehnologia 3D secure.

La nivelul anului 2019, cifra de afaceri a Prefera Foods a fost de peste 57 de milioane de lei, similară valorii din anul precedent.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...