Prefera Foods lansează magazinul online bacaniacudelicii.ro

Prefera Foods, care deține în portofoliul său gamele de produse „Capricii și Delicii”, „Atelier Mediaș” și „de Azi” a lansat magazinul online bacaniacudelicii.ro.

„Consumatorii produselor noastre și-au manifestat, de mai mult timp, dorința de a ne găsi și în mediul online, nu doar în rețelele de magazine cu care colaborăm în mod frecvent. Magazinul online bacaniacudelicii.ro este rezultatul firesc al adaptării la nevoile și dorințele clienților, mai ales în contextul actual. Cu toții vrem să fim în siguranță, să îi protejăm pe cei dragi și nu numai și astfel căutăm alternative pentru modul tradițional de a face cumpărături”, spune Celina Condorovici, director de marketing al Prefera Foods.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier oriunde în țară. La comenzile de minimum 150 lei, livrarea este gratuită.

Plata se face online, exclusiv prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro) printr-o platformă securizată ce folosește tehnologia 3D secure.

La nivelul anului 2019, cifra de afaceri a Prefera Foods a fost de peste 57 de milioane de lei, similară valorii din anul precedent.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...