Praktiker deschide sezonul reducerilor de până la 40% la mii de produse

În perioada 9 august – 30 septembrie, Praktiker aduce reduceri de până la 40% la o varietate de produse pentru camping și grădină.

Mii de articole cu preţuri scăzute vor putea fi achiziţionate din magazinele Praktiker din toată ţara sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.

Praktiker deschide astăzi sezonul celor mai mari reduceri, de până la 40%, la mii de produse pentru camping şi grădină, fiind mai aproape de iubitorii vacanţelor ori ieşirilor în natură şi de cei care și-au propus să își amenajeze ori să îşi redecoreze grădina. Campania este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 30 septembrie.

Campania de reduceri pentru articolele de Grădină şi Camping este cunoscută în piața pe care activăm, fiind una dintre cele mai așteptate campanii de către clienții Praktiker. Produsele care beneficiază de reduceri pe segmentul de DIY cuprind aproape toate categoriile ce au în focus zona de grădinărit. În această perioadă, produsele beneficiază de reduceri mari, chiar până la 40%. Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri aceste reduceri de final de sezon, aşa cum i-am obişnuit an de an”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Articole pentru camping, la prețuri avantajoase

Apropierea finalului de sezon estival este însoţit, ca în fiecare an, de reduceri considerabile în magazinele Praktiker din România. Vacanţa continuă, astfel că produsele destinate activităţilor de camping vor putea fi achiziţionate acum la preţuri foarte mici.

Persoanele care vor să petreacă un final de vară în camping, se pot echipa cu un cort pentru 2 persoane, model Ontario (47,99 lei), cu un grătar cu gaz (197,94 lei) sau cărbuni (77,94 lei), dar şi cu o cutie frigorifică electrică (134,93 lei). Coşul pentru picnic, dotat cu 12 piese (71,99 lei), este exact ceea ce au nevoie persoanele care adoră să ia masa la iarbă verde.

Nu în ultimul rând, cei care preferă activităţile sportive în aer liber pot alege bicicleta Full Suspension 26” (424,90 lei) sau modelul Pegas Strada 26” (1.349,10 lei).

Preţuri mai mici pentru o grădină nouă

Grădina este, de regulă, spațiul pe care cei mai mulți îl reamenajează pe timp de vară, optând pentru schimbarea mobilierului vechi sau întreţinerea gazonului şi a zonelor verzi.

Pentru aceste activităţi, vizitatorii magazinelor Praktiker pot găsi uneltele de care au nevoie, la preţuri considerabil reduse. Exclusiv la Praktiker sunt disponibile Trimmer-ul de 500 W, cu tijă telescopică (135,92 lei), maşina de tuns iarba 1.600 W, cu inducţie (383,92 lei) ori cea de 1,85 kW (2,5 CP), cu tracţiune (719,92 lei). Cu o reducere de 40% poate fi achiziţionat furtunul extensibil 5-15 m, cu accesorii incluse (35,99 lei).

O etapă importantă în decorarea grădinii este alegerea mobilierului. Clienţii Praktiker au posibilitatea de a-şi decora spaţiul verde de acasă cu un set de mobilier pentru grădină (398,94 lei) din rattan natural, cu masă, 2 fotolii, canapea şi perne, cu setul de mobilier din rattan sintetic (1.699,15 lei) ce include masă şi 8 scaune sau pot alege varianta de mobilier din lemn (764,92 lei) cu masă şi 6 scaune. Pentru a fi ferit de soarele puternic sau de ploile de vară, mobilierul de grădină poate fi aşezat la umbra unui pavilion de grădină din polyester (314,93 lei) sau cu 2 pereţi de protecţie (199,92 lei).

Pasionaţii de grătare au ocazia să-şi accesorizeze grădina cu un grătar nou, cu reduceri de până la 30%, aşa cum este modelul Sicily (473,52 lei) sau se pot orienta către modelul Cardiff (552,42 lei), redus cu 15%.

Relaxarea în aer liber, în propria grădină, nu a fost niciodată mai plăcută. Acum, la Praktiker sunt disponibile balansoarele de grădină cu reduceri de 10% (296,91 lei sau 359,91 lei) şi fotoliul pentru grădină (439,92 lei), aceste modele fiind dotate cu perne şi acoperiş.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...