Praktiker deschide magazinele din Giurgiu și Târgu Jiu în maxim două luni

sursa foto: Colliers International
sursa foto: Colliers International

Praktiker anunță printr-un comunicat citat de Agerpres că va deschide noi magazine la Giurgiu și Tîrgu Jiu în maxim două luni.

 

Trendul în vânzări și profitabilitate s-au îmbunătățit vizibil în ultima perioadă, după preluarea de către omul de afaceri turc Omer Susli, compania Praktiker înregistrând creșteri în vânzări în medie de peste 10% față de 2013.

‘Până la finele anului 2014, suntem încrezători că vom reuși să ne repoziționăm ca un Praktiker primitor și creativ. Intenționăm să creștem profitabilitatea magazinelor existente, ba mai mult ne dorim ca în următorii 2 ani să extindem rețeaua la 45 de magazine. În mai puțin de 2 luni, vom deschide magazine în Giurgiu și Târgu-Jiu’ , a declarat Omer Susli, proprietar Praktiker.

În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de orașe din țară.

La Târgu Jiu se va deschide în această toamnă și o unitate Dedeman, primul magazin de bricolaj din oraș, în timp ce în Giurgiu nu există un concurent direct.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...