Practică la C&A

Retailerul de îmbrăcăminte și accesorii, C&A, are în derulare un program de practică în magazinele proprii, pe mai multe tipuri de activități.

Conform site-ului retailerului, programul de instruire este divizat în trei mari etape de formare și te pregăteşte în mod optim pentru responsabilităţile manageriale din sectoarele de achiziţii sau planificare din cadrul C&A. Obiectivul este un job ca Junior Product Manager sau ca Junior Assortment Manager. Programul de instruire durează 30 de luni.

Dacă dorești să ajungi specialist vânzări, primești 3 ani de instruire în care vei avea şansa de a conduce un magazin împreună cu alţi aspiranţi la postul de specialist în vânzări.

Condiţiile preliminare sunt diploma de absolvire a bacalaureatului sau o diplomă de specialitate, mobilitate la nivel naţional, plăcerea de a interacţiona cu oamenii, talent în vânzări, negocieri şi talent organizatoric, abilitate de lucru în echipă, competenţă managerială şi fler pentru cifre.

Pentru a deveni vânzător în magazin, în stagiul de instruire vei învăţa despre departamentele de vânzări / organizare şi vei fi conectat la toate procesele, încă din prima zi. Înveți caracteristicile produselor şi cum să porţi cu succes o discuţie cu clienţii. Iar tu trebuie să vii cu: interes pentru modă, implicare, plăcerea de a vinde şi de a interacţiona cu oamenii, abilitate de lucru în echipă, precum şi o diplomă de absolvire a unei şcoli de cultură generală sau cu profil real.

Pentru a te înscrie la oricare dintre aceste programe trebuie să trimiție un e-mail la adresa de e-mail: [email protected]

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...