PPT Prețuri pentru Tine nu este responsabilă de campaniile false din mediul online

PPT Prețuri pentru Tine, retailerul român de haine și accesorii, deţinătoare a mărcii înregistrate PPT Preţuri Pentru Tine nr. 124574, a fost sesizată în data de 22.08.2016 cu privire la faptul că se desfăşoară activităţi comerciale de vânzare a unor produse de încălţăminte, diverse mărci, printr-un cont fals pe platforma de socializare www.facebook.com şi că acest cont fals foloseşte în mod fraudulos denumirea comercială „PPT Outlet” şi logo-ul PPT.

În data de 22.08.2016 a fost întreprinsă acţiunea de sesizare a Facebook pentru blocarea contului fals „PPT Outlet” şi tot în aceeaşi dată contul a fost dezactivat https://m.facebook.com/pptoutlet/.

Compania SC Preţuri Pentru Tine SRL nu are nicio implicare în activităţile de comerţ electronic ilegal, întreprinse de terţe părţi ce folosesc neautorizat logo-ul şi însemnele PPT şi nici nu vinde în sistem Outlet.

Compania SC Preţuri Pentru Tine SRL întreprinde toate diligenţele necesare pentru stoparea fenomenului de comerţ electronic fraudulos şi a informat clienţii cu privire la faptul că nu va solicita niciodată plasarea de comenzi pe Facebook sau pe alte canale decât pe cele oficiale, respectiv  rețeaua de 168 de magazine şi website-ul propriu https://www.ppt.ro/, prin intermediul căruia se realizează plăţi securizate 3D Secure.

În acest context, SC Preţuri Pentru Tine SRL face apel către mediile de informare publică şi către autorităţi, pentru a preîntâmpina riscurile aferente comerţului electronic ilegal şi înşelarea consumatorilor.

- Publicitate -

Cum te susține psihoterapia în momentele de criză și schimbare majoră

Viața fiecăruia dintre noi este definită de anumite momente cheie care influențează traseul principal ceea ce înseamnă că reacția...

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...