PPF Real Estate investește un milion de euro în modernizarea Metropolis Center

PPF Real Estate investește aproape un milion de euro pentru modernizarea parterului clădirii Metropolis Center și a piațetei din fața clădirii.

Lucrările de construcție au fost derulate pe parcursul mai multor luni și s-au încheiat în luna noiembrie.

Parterul reproiectat din Metropolis Center aduce o recepție nouă și săli de ședințe complet mobilate, proiectate pentru a fi utilizate de chiriașii clădirii și o cafenea.

Capacitatea cantinei a fost extinsă prin transformarea unei părți din fostul hol din clădirea B în spațiu de restaurant.

La acest nivel există, de asemenea, zone de relaxare cu mese mici și canapele, pentru chiriași și vizitatori.

Noul concept include podele, pereți și tavane cu finisaje stilizate, ecrane TV și panouri de informare, creând un mediu cald și primitor.

Metropolis Center dispune de o suprafață de 19.000 mp de spatii de birouri si retail și are printre chiriași companii precum Parexel, DLA Piper, Mega Imfage, Tecton și alții.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...