PPF Real Estate a atras șase noi chiriași în Crystal Tower și Metropolis Center

PPF Real Estate anunță șase noi contracte de închiriere, însumând 6.000 mp, în clădirile de birouri de clasă A+ din București – Metropolis Center și Crystal Tower.

Noii chiriași, Ceetrus, Editec și Reckitt Benckiser, ocupă aproape 4.000 mp în Crystal Tower, în timp ce Orkla Foods, Voici La Mode și Ameropa au semnat contracte de închiriere pentru aproape 2.000 mp în Metropolis Center.

Situat în zona centrala de business din București, Crystal Tower este o clădire de birouri de clasă A+, cu o suăprafață de aproximativ 16.000 mp.

Crystal Tower este prima clădire privată din România prevăzută cu heliport si dispune si de un restaurant panoramic la ultimul etaj al clădirii.

Metropolis Center are 19.000 mp destinați spațiilor de birouri și de retail. În prezent, găzduiește în principal chiriași multinaționali, cum ar fi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image și alții.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...