PPF Real Estate a atras șase noi chiriași în Crystal Tower și Metropolis Center

PPF Real Estate anunță șase noi contracte de închiriere, însumând 6.000 mp, în clădirile de birouri de clasă A+ din București – Metropolis Center și Crystal Tower.

Noii chiriași, Ceetrus, Editec și Reckitt Benckiser, ocupă aproape 4.000 mp în Crystal Tower, în timp ce Orkla Foods, Voici La Mode și Ameropa au semnat contracte de închiriere pentru aproape 2.000 mp în Metropolis Center.

Situat în zona centrala de business din București, Crystal Tower este o clădire de birouri de clasă A+, cu o suăprafață de aproximativ 16.000 mp.

Crystal Tower este prima clădire privată din România prevăzută cu heliport si dispune si de un restaurant panoramic la ultimul etaj al clădirii.

Metropolis Center are 19.000 mp destinați spațiilor de birouri și de retail. În prezent, găzduiește în principal chiriași multinaționali, cum ar fi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image și alții.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...