Pozele devin realitate în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City vă așteaptă de Paște cu o nouă promoție, ateliere de hobby și meșteșug, precum și alte activități speciale.

Campania “Pozele devin realitate” are loc în perioada 1 aprilie – 18 aprilie, iar vizitatorii dornici să aibă cadoul perfect pot încărca în secțiunea baneasashoppingcity.ro/mywishlist o poză cu un produs în valoare de maximum 500 de lei. Pozele de produs se pot realiza în toate magazinele din centrul comercial și se pot încărca în secțiunea dedicată promoției. În fiecare zi, din 1 aprilie, prin tragere la sorți vor fi aleși 7 câștigători care vor intra în posesia produsului dorit. Mai mult, în prima zi de Paște, pe 12 aprilie, 12 norocoși vor fi aleși, iar pe 18 aprilie, cu ocazia aniversării a 7 ani de Băneasa Shopping City, vor fi 18 câștigători.

Pentru cei care nu sunt deciși ce să-și achiziționeze, Băneasa Shopping City oferă și în această perioadă serviciul de consiliere de shopping. Vizitatorii pot să primească sfaturi de la echipa dedicată de stiliști, Alina și Norbert. Stiliștii stau la dispoziţia clienţilor dornici să-şi definească stilul personal sau să cumpere cadoul potrivit pentru cei dragi. Serviciul de consiliere de shopping este gratuit și poate fi accesat în baza unei programări la adresa de e-mail [email protected]. În urma acestei programări, stilistul contactează clienții pentru a afla cât mai multe despre stilul lor și ce își doresc.

Distracția nu va lipsi din Băneasa Shopping City. Cei mici vor avea parte de multe momente frumoase și interactive în perioada 28 martie – 11 aprilie, prin ateliere de decorat ouă din lemn și figurine de Paște, pictură pe obiecte din ceramică, dar și jocuri cu iepurașul de Paște. Toți vizitatorii centrului comercial sunt invitați să-și descopere talentul, în cadrul atelierelor de felicitări realizate manual și al atelierelor de decorat căni de porțelan.

Mai multe detalii despre promoția de Paște și despre programul activităților pentru copii sunt disponibile pe https://www.baneasashoppingcity.ro.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...