Poșta Română livrează colete cu ATV-ul în zonele de munte greu accesibile

Patru vehicule ATV au fost achiziționate de Poșta Română pentru a livra mai ușor trimiterile în zonele de munte greu accesibile. Astfel, poștașii din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj vor distribui colete pe ATV.

ATV-urile vor oferi versatilitate poștasilor, vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care aceștia le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate.

Vehiculele ATV pe care Poșta Română le deține sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare.

Cele patru vehicule au venit însoțite de patru seturi de echipamente de protecție pentru poștașii conducători (cască, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante) și au costat 99.000 lei + TVA.

CITEȘTE ȘI: Poșta Română a extins serviciul de alertă prin SMS

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...