Poşta Română inaugurează cel mai modern sediu din Moldova

Poşta Română a finalizat lucrările de modernizare şi reabilitare a două sedii importante din zona Moldovei. 

Conducerea interimară a companiei a prioritizat planul de modernizare a clădirilor, pentru anul 2017, astfel încât au fost executate lucrări de reabilitare şi reamenajare la mai multe sedii din ţară.

Astfel, începând cu luna octombrie 2017, clienţii Poştei Române, din Iaşi, sunt aşteptaţi într-un sediu renovat şi adus la un standard modern de funcţionare. Clădirea adăpoşteşte Oficiul Zonal de Poştă, Oficiul Poştal de Distribuire, Casieria judeţeană, Depozitul de timbre, Oficiul Poştal Express şi Ghişeul Poştal.

Investiţia totală se ridică la valoarea de aproximativ 2,2 milioane de lei şi a cuprins: lucrări de reabilitare a faţadelor clădirii, lucrări de arhitectură, de înlocuire a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare, proiectarea şi execuţia unui sistem electronic de securitate (sistem de detecţie şi alarmare la efracţie) şi sistem de control acces în zona casieriei judeţene, achiziţia unei sistem de televiziune cu circuit închis (CCTV), proiectarea şi execuţia unui sistem de detecţie şi alarmare la incendiu, dar şi numeroase lucrări de reabilitare la interiorul clădirii. Totodată, s-au creat noi încăperi pentru IT, Track&Trace, vestiare, dar şi un ghişeu de acces pentru OP Express, în Sala Publicului.

Clienţii sunt aşteptaţi în sediul din Strada Silvestru nr. 2, începând cu luna octombrie, când se va inaugura cea mai modernă clădire a Poştei Române, din zona Moldovei.

Încercăm, permanent, identificarea unor soluţii financiare pentru reabilitarea cât mai multor clădiri în care ne desfăşurăm activitatea. Prin realizarea obiectivelor de investiţii şi a lucrărilor de intervenţii, urmărim tehnologizarea serviciilor poştale la standarde europene, crearea unor condiţii ambientale cât mai plăcute pentru clienţi, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţi, precum şi păstrarea unei imagini de brand a Poştei Române. Continuăm astfel, strategia investiţională pe termen mediu şi lung a Poştei Române”, a spus Directorul General, Andrei Stănescu.

În acest context, a fost modernizat şi Oficiul Poştal 1 Focşani, cu o investiţie de aproximativ 243.000 de lei. Pentru acest sediu au fost executate: lucrări de arhitectură la exteriorul clădirii, de înlocuire a circuitelor electrice

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...