Poşta Română deschide un Birou de Schimb Internaţional în Constanţa

Poşta Română deschide un nou punct de lucru – Biroul de Schimb Internaţional Constanţa. Acesta va asigura prelucrarea corespondenţei şi a coletelor internaţionale expediate pe cale maritimă către China şi Australia şi sosite din Singapore şi Israel.

Unitatea se află în incinta Logistic Park din Constanţa, va avea un şef de birou de schimb internaţional şi șase salariaţi care vor asigura schimburile fizice de expediţii poştale cu operatori poştali nerezidenţi în România şi care vor colabora cu reprezentanţi ai autorităţilor maritime, vamă şi poliţie de frontieră în desfăşurarea activităţii.

Biroul de Schimb Internaţional Constanța va asigura, de asemenea, tranzitul trimiterilor expediate din Moldova către China şi Australia. Astfel, Poşta Română urmează să încaseze taxele de tranzit închis prevăzute de către Actele Uniunii Poștale Universale.

Programul va fi stabilit în funcție de solicitări și de acceptul autorității vamale, iar frecvența containerelor de import va fi dată de expedierile operatorilor poștali parteneri.

Prima expediție, de astăzi, 4 septembrie, a constat în 7,8 tone de trimiteri către China și 1,5 tone de trimiteri către Australia.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...