Poșta Română a redeschis rutele cu Ungaria, Bulgaria și Serbia

Camionul Poștei Române ce va pleca spre Budapesta va asigura schimbul de trimiteri poștale cu origine România, respectiv din Ungaria spre țara noastră.

Pe lângă sacii proprii, Poșta Română va transporta către Ungaria și trimiterile din Republica Moldova și Serbia. Traficul va avea frecvență săptămânală și estimăm o greutate de 1,5 tone pe sens.

De asemenea, pe relația București – Ruse, Poșta Română va transporta trimiteri din România cu destinație Bulgaria și trimiteri în tranzit din Republica Moldova și Ucraina către Bulgaria, Grecia sau Cipru.

La întoarcere, camionul poștal va aduce trimiteri din Bulgaria și Grecia pentru România și trimiteri în tranzit de la Bulgaria și Grecia pentru Moldova, pe care le transportă ulterior la Chișinău. Traficul va avea frecvență săptămânală.

Totodată, a fost inaugurată și cursa România – Serbia. Schimbul de expediții cu poșta sârbă va avea loc în zona neutră, pe digul de la Porțile de Fier I. Camionul Poștei Române va transporta atât trimiterile proprii, cât și trimiteri din Ucraina cu destinație Macedonia și Bosnia Herzegovina.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...