Portughezii de la EAD, specializați în arhivarea digitală, intră pe piața din România

EAD, Empresa de Arquivo de Documentação, una dintre cele mai mari companii portugheze din domeniul arhivării digitale, vine în România, prima piață externă în care compania își extinde activitatea, și îl numește pe Bruno Amaro în funcția de Country Manager.

EAD oferă soluții proprii prin care transformă fluxul de lucru fizic al documentelor în unul digitalizat, dar și propria echipă IT.

Compania aduce pe piața din România o aplicație proprie de management și flux de lucru al documentelor (DMS), denumită Read, Write & Share (RWS) disponibilă în formă SaaS (Software as a Service), ce poate fi adaptată la nevoile fiecărei organizații.

Bruno Amaro spune: „Conform unor studii de piață, există o corelație directă între numărul populației unei țări și volumul de documente existent (cutiile cu arhivă). România are în jur de 20 de milioane de cutii cu arhivă (29 miliarde de pagini) din care se estimează că 10% vor fi scanate (2,9 miliarde) și gestionate electronic. În ceea ce privește atractivitatea pieței, cifrele vorbesc de la sine”.

În România, EAD Digital va oferi servicii de Business Process Outsourcing (BPO), de scanare și optimizare a  proceselor bazate pe documente (fluxuri de lucru digitale), dar și soluții de tip virtual mail-room  și cloud storage.

Din portofoliul companiei fac parte peste 500 de companii internaționale de top, precum Vodafone, Nestlé, Renault, BBVA, Janssen, Johnson’s, Abbott, Generali, Otis, Oracle, BNP, Cepsa.
- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...