Portret de școlar la Sun Plaza

În perioada 11-13 septembrie, între orele 11.00-17.00, Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro își va muta studioul în Sun Plaza și va face fotografii profesioniste gratuite tuturor elevilor din clasele I-XII, în proiectul ”Portret de școlar”.

În studioul amenajat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării principale, din Esplanada Sud, va fi creat cadrul perfect pentru fotografii profesioniste. Toate fotografiile realizate în cele trei zile vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Totodată, în cadrul acestui proiect sunt invitați și 32 de copii din programul „A doua șansă”. Aceștia, asistați de Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza și vor primi, pe lângă ședința foto, un ghiozdan și un set de rechizite, dar și un prânz într-un restaurant din centrul comercial.

Și tu poți ajuta acești copii! Când vii în Sun Plaza să cumperi rechizite pentru copilul tău, ia câteva în plus pentru copiii de la „A doua șansă”, apoi lasă-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite către Organizația Salvați Copiii.

Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost înscriși niciodată la școală sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poți da o șansă in plus!

La nivel național, în anul școlar 2015-2016, peste 13.000 cursanți, din care 3.143 minori, au beneficiat, în aproape 300 de școli, de programul „A doua șansă”.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...