PopSockets, un brand american cu cea mai buna traiectorie din Romania in 2017 in materie de accesorii pentru telefoane

pop sockets

PopSockets, unul dintre cele mai cunoscute branduri americane, intrate pe piata din Romania in anul 2015 si ale caror produse sunt tot mai solicitate de posesorii de smartphone-uri, a avut, in anul 2017, una dintre cele mai mari ascensiuni pe piata din Romania.

Narcisa Mirabela Christiansen, antreprenorul care detine exclusivitate in vanzarea produselor PopSockets originale pe piata din Romania si din Danemarca, se bucura de un business profitabil, de influenta si notorietate in tara noastra, numai anul trecut brandul vanzand peste 100.000 de unitati.

Dincolo de estetica si de designul ergonomic, accesoriile de telefoane marca PopSockets au avut cele mai mari vanzari pe piata din Romania in materie de gadgeturi si suporturi de telefoane si tablete din Romania. Unicitatea brandului lansat de David Barnett are la baza conceptul de personalizare, cu ajutorul carora companiile isi pot pune logo-ul pe produs, devenind, astfel, un bun instrument de marketing si cadouri corporate.

Cel mai cunoscut accesoriu pentru telefon, PopSockets, un buton magic, sub forma de acordeon, pe care vedetele din strainatate, dar si cele de pe plaiul mioritic le lipesc de smartphone-ul lor si le ajuta sa fie mai usor de manipulat, oferindu-le un plus de siguranta.

Problema esentiala legata de acest PopSockets este ca o idee geniala este copiata atat de producatorii din China, precum si de diferitele site-uri din Romania, care comercializeaza pop sockets fake, la preturi mult mai mici decat cele originale si, evident, de o proasta calitate.

Narcisa Christiansen, importatorul autorizat al Popsockets, spune ca „Popsockets Romania comercializeaza intotdeauna produse originale, achizitionate exclusiv din S.U.A., de la producatorul si detinatorul de patent POPSOCKETS LLC. Orice produs comercializat pe catre firma noastra este importat si vandut in conformitate cu legea din Romania, dar si sub legile ce fac referire la proprietatea intelectuala dobandita odata cu protectia patentului. Impreuna cu avocatii americani, echipa de avocati din Romania face demersuri pentru a stopa vanzarea acestor fake-uri in teritoriu. Vorbim de 2 ani de munca si incredere castigata in fata clientilor, ca urmarea a calitatii Popscokets-urilor originale, cat si a unui client-service ce respecta drepturile clientului, care acum sunt umbrite de niste vanzatori neeligibili, fara niciun fel de drepturi dobandite de la producator, si care nu aduc niciun beneficiu statului, vanzand mai mult decat ilegal. Ceea ce ma bucura, este faptul ca avem clienti care ne informeaza cu privire la aceste fake-uri in piata, dezamagirea lor la adresa acestor vanzatori, dar mai ales faptul ca nici nu se gandesc sa plateasca mai putin cu 20 lei pe un produs care nu va dura in timp si nu este la calitatea celui original.”

 

Cat de eficient este PopSockets in brandingul de companie?

In 2017, companii precum Kuma Romania, Fanta, Milka, eZipper si multi altii din domeniul IT, si nu numai, au ales sa isi promoveze produsele prin campanii dedicate cu Popsockets-urilor personalizate. Deja pentru 2018 cateva mari nume au anuntat campanii de branding impreuna cu Popsockets, precum festivalul Electric Castle.

David Barnett spune ca “peste 70% dintre companiile care si-au personalizat aceste gadgeturi au avut cresteri ale cifrei de afaceri de peste 20% in primul trimestru. Mai mult, aceste pot deveni cadouri corporate foarte eficiente, atat in randul angajatilor, cat si in cel al clientilor, partenerilor de afaceri si prospectilor”.

Cand detii sau conduci o companie, prin intermediul materialelor personalizate iti creezi imaginea de profesionist in domeniul in care activezi, dar si o imagine de ansamblu asupra produselor si serviciilor pe care le oferi.

PopSockets este un dispozitiv modern care se aplica pe telefoane si tableta, cu ajutorul unui lipici “pop tech”, care se poate lipi si dezlipi de pana la 100 de ori, fara a-si pierde aderenta. Important este sa cumperi originalul, astfel incat tu, angajatii, partenerii de business si clientii sa va bucurati de un accesoriu de telefoane sigur (care nu se dezlipeste, nu lasa urme si scade riscul spargerii ecranului).

PopSockets, achizitionat doar prin intermediul Christina Diamonds SRL, este ocazia unica de a-ti afisa si promova sigla sau brandul pe care il detii in mod inteligent si care va crea o imagine de ansamblu smart asupra activitatii tale.

De ce spunem asta? Nu uita ca primul obiect pe care il pui pe masa la o intalnire este telefonul. Deci, PopSockets este ocazia perfecta de a iesi in evidenta si de a te bucura de un gadget cu personalitate, ce poate fi folosit in atatea moduri creative.

Ideea iti apartine. Fie ca vei crea cadouri corporate constand in PopSockets personalizate cu logo-ul sau motto-ul companiei, te vei bucura de urmatoarele avantaje competitive:

  • Vizibilitate maxima, la pret avantajos – Transforma LOGO-ul companiei intr-un PANOU PUBLICITAR, aflat pe instrumentul cel mai utilizat al timpurilor noastre, TELEFONUL.
  • Adaptabilitate la noile metode de marketing si branding – BRANDUL TAU trebuie sa fie in pas cu trendurile actuale, iar POPSOCKETS este oficial cel mai iubit accesoriu din 2017.
  • Satisfactie garantata – Il incerci pentru 1 saptamana, timp in care il testezi chiar si in cele mai dure conditii si noi iti garantam ca vei deveni dependent de utilitatile sale. Cere o oferta personalizata la email: sales@popsockets.ro