Point Development va finaliza 526 apartamente în următorii ani

Dezvoltatorul rezidențial Point Development are în lucru 526 de apartamente pe segmentele medium-plus și premium în diverse zone ale Bucureștiului, ce vor fi livrate în următorii doi ani.

După 13 ani de prezență pe piața rezidențială românească, când ne-am făcut un renume pentru calitatea locuințelor dezvoltate în ansamblurile City Point și New Point, am luat decizia de a grupa toate proiectele noastre sub brandul de dezvoltator Point Development, deținut de Shikun Binui”, explică Favi Stelian, Managing Director, Point Development.

Apartamente în lucru, termen de finalizare 2021

Nume ansamblu Numar de unități & data livrare
New Point Faza 2, T3 2019 – 136 apartamente
New Point Faza 3, T2 2020 – 136 apartamente
City Point Faza 2, T1 2021 – 107 apartamente
Green Point Faza 1, 2021, 147 de apartamente

1.263 unități vor fi livrate până în 2024

Nume ansamblu Numar de unitati
New Point 292 apartamente
New Point 118 vile
City Point 300 apartamente
Green Point 653 de apartamente
City Point Aviației

City Point Aviației – primul ansamblu rezidențial în curs de certificare LEED

Point Development va demara în aceasta vară lucrările de extindere la ansamblul City Point Aviației.

Dezvoltatorul pune pe piață studiouri duble, apartamente cu două și trei camere și apartamente duplex în trei blocuri cu 12 și 18 etaje, cu un total de 407 unități, primele 107 locuințe urmând să fie livrate începând cu 2021.

Prima fază a City Point, însumând 215 apartamente este vândută în totalitate din 2017.

Pentru noile faze, dezvoltatorul a gândit un concept adaptat la cerințele locative din prezent, astfel va amenaja un centru SPA destinat locatarilor ansamblului și facilități precum spații verzi și grădini, locuri de joacă și terenuri de sport, iar parcările vor fi amenajate exclusiv în subteran. Totodată, ca o garanție a calității și a viziunii ecologiste, dezvoltatorul va certifica noile blocuri în sistemul LEED de clasificare a clădirilor verzi, o premieră pe piață rezidențială locală.

NEW POINT PIPERA – EXTINDEREA PROIECTULUI CU NOI APARTAMENTE ȘI VILE

Datorită succesului de care ansamblul New Point s-a bucurat pe piață, dezvoltatorul a luat decizia de a achiziționa un teren în vecinătate și de a extinde proiectul cu noi tipuri de locuințe.

Astfel, dacă inițial erau în plan 6 blocuri cu un total de 408 apartamente în trei faze, dezvoltatorul va dezvolta un total de 600 de apartamente în proiect, adugând și 118 vile. În luna iulie vor fi livrate 136 de unități din faza a doua, cele 136 de apartamente din faza trei urmând să fie finalizate în primăvara anului viitor.

Green Point, bd. Basarabia

GREEN POINT BASARABIA – APARTAMENTE SPAȚIOASE, ÎN APROPIERE DE METROU

Anamsablul rezidențial Green Point va fi dezvoltat pe bvd Basarabia, la intersectia cu strada Ion Shahigian, la 500 m de statia de metrou Costin Georgian și va cuprinde un total de 800 de apartamente.

Mixul cuprinde de la apartamente tip studio cu suprafețe utile de 42 mp, până la apartamente de patru camere cu suprafețe de 120 mp și terase generoase. Prima fază, însumând 147 de apartamente este în lucru și va fi livrată în primăvara 2021.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...